Beurs- stand, inrichting en interactieve wand met animaties.

Beursstand en interactieve wand

Beursstand

Klant: Heijmans
Eindproduct: Beursstand, interactieve wand met infographics, infographic flyers, gedrukt beursmateriaal, animatie video voor schermen en interactieve wand

Project informatie

De bouwbeurs ‘Building Holland’ is een 3-daags evenement voor de bouw- en vastgoed sector. Kennis delen is een belangrijke pijler op de beurs. Zo zijn er kennissessies en kunnen bezoekers langskomen op de beursstand. Om de informatie op een leuke manier duidelijk te maken ontwikkelden wij een interactieve (infographic)wand waar de bezoekers langs konden lopen om zo het hele verhaal letterlijk en figuurlijk te volgen. In de interactieve wand op de beurs draaiden animaties om het verhaal nog extra te ondersteunen en konden bezoekers een VR-bril proberen. De animatie is in dezelfde stijl ontwikkeld als het complete ontwerp van de beurswand.

Studio Schurk maakte het ontwerp voor de interactieve wand van 12 meter in een infographic stijl. We hebben de informatie geordend om er zo een duidelijk verhaal in te krijgen, de illustraties bij de teksten gemaakt en deze samen gebracht in het ontwerp. De interactieve wand bevat schermen, VR-brillen en joysticks. Op de interactieve wand hebben we geprobeerd om de bezoeker op een leuke manier een kijkje in de toekomst te geven.