Studio Schurk illustratorAnimatie RotterdamAnimatiepoppetje tekenenbedrijfstekeningmascotterotterdamLogo wit

Illustratie | Animatie | Ontwerp

Studio Schurk maakt gewoon de beste illustraties, animaties en videoclips van de wereld. Dat doen we niet zomaar voor iedereen. Alleen als je een opdrachtgever met lef bent, én buiten de lijntjes durft te kleuren, willen we voor je werken. Als je beseft dat je boodschap pas blijft hangen als je regels overtreedt, mag je ons bellen. En als je doorhebt dat je de grenzen niet op moet zoeken maar dat er geen grenzen zijn, verklaren we je de liefde. Dan maken we de mooiste graphics, vetste stop-motion, rauwste muziekfilm of meest epic commercial voor je. Pas dan galmt je naam door in het universum… Tot in den eeuwigheid!

Voor wie we willen werken?

Nintendo, MTV, Playstation, Nike, Coca Cola, Pixar, Universal, Britney, KitKat, het MoMa en Dolly Parton. Maar als je je herkent in wat je zojuist gelezen hebt, mag je ons ook bellen.

Studio Schurk is een creatieve illustratie- en animatie studio in het hart van Rotterdam. Met ontembare liefde maken we dingen voor het internet maar ook voor druk- en printwerk. We zijn recht voor zijn raap & eerlijk. Altijd geestig maar serieus als het nodig is. Studio Schurk maakte eerder animaties en illustraties voor: Gemeente Rotterdam, Heijmans, Postman en de Techno Parade.

Illustratie? Animatie? Cola?

Mail ons

Wendy van Veen

Illustrator, grafisch ontwerper

06 11 35 41 37
wendy@studioschurk.nl

Miriam Knijff

Animator, digitaal ontwerper

06 42 37 82 75
miriam@studioschurk.nl

Onze klanten.

© Copyright 2019 - Studio Schurk