De koning

Guts & Glory is een Rotterdams marketingcommunicatiebureau. Zij richten zich op marketing en communicatie voor klanten. Voor een social media campagne voor een klant was het voorstel om een korte bedrijfsanimatie te maken. Met een bedrijfsanimatie kan het bedrijf opvallend en duidelijk op de kaart gezet worden. Guts & Glory in samenwerking met Studio Schurk is natuurlijk een gouden combinatie!

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

Er is de klant voorgesteld om een videoanimatie van ongeveer 60 seconden te maken. Hierin worden de diensten van Same Energy helder, kort en krachtig uitgelegd. De energiemarkt is voor veel mensen een niet transparante markt en het is dan ook goed om als bedrijf met een goede bedrijfsanimatie film je verhaal te vertellen. Dit is een leuk, maakt dingen snel helder en is een catchy item om op social media te plaatsen, maar is ook zeker goed voor gebruik op de website. In samenwerking is de tekst voor de animatie geschreven, zijn er characters voor de animatie ontwikkeld en zo is de animatie gaan rollen.

De buit

Voor Same Energy hebben we het ingewikkelde energie verhaal duidelijk gemaakt, en dit in een leuke, korte animatie verteld. Door het verhaal in een bedrijfsanimatie te maken vertel je als bedrijf duidelijk wie je bent, wat je doet en wat je voor de klant kunt betekenen. Zeker met de hoeveelheid aan concurrentie op de energiemarkt is een bedrijfsanimatie een goede manier om op te vallen!

Lees hier meer over bedrijfsanimatie

de ontwerp opdracht
© Copyright 2019 - Studio Schurk