klant is koning

de koning

Rotterdam Vakmanstad ontwikkelt lesprogramma’s waarin gezondheid, duurzaamheid en talentontwikkeling centraal staan.

Armoede, sociale status of (gebrek aan) opvoeding is vaak de oorzaak van maatschappelijke problemen bij kinderen en jongeren. Te veel van hen benutten daardoor onvoldoende hun talenten. Ongelooflijk zonde, want juist daarmee kunnen ze hun leven een positieve impuls geven. Hun dilemma’s? Ze hebben een te eenzijdig netwerk, beschikken niet over de juiste kwalificaties en hebben moeite om zichzelf te presenteren. Het vinden van een baan is daardoor lastig. Vakmanstad doorbreekt die vicieuze cirkel. Met de juiste skills, een adequaat netwerk en een positief zelfbeeld kunnen kinderen en jongeren een betere toekomst voor zichzelf opbouwen. Dit vereist een diepte-investering in de opleiding, die begint bij het basisonderwijs.

het Dilemma

Rotterdam Vakmanstad wilde kort en krachtig kunnen uitleggen wat zij precies doen, waar ze aan bijdragen en welk probleem ze oplossen. Rotterdam Vakmanstad was dus eigenlijk op zoek naar een combinatie van een bedrijfsanimatie (uitleggen wie Rotterdam Vakmanstad is, en waar zij voor staan) en een uitleganimatie (uitleggen hoe zij het concept vormgeven).

klantvraag
de ontwerp opdracht

de buit

Een mooie kleurrijke uitleg animatie en bedrijfsanimatie die in een minuut duidelijk maakt wie de klant is en welke werkwijze zij hebben. De animatie is duidelijk voor diverse doelgroepen zonder belerend te werken. De animatie is ook voorzien van ondertiteling zodat de animatie met een gerust hart gedeeld kan worden op social media.

Bekijk de uitleg animatie op Vimeo

© Copyright 2019 - Studio Schurk