Websites en online marketing

Voor Studio Schurk heeft de online wereld geen geheimen. Voor ons is er geen andere wereld dan het wereldwijde web. We helpen je graag met het maken van WordPress website en je social media marketing. Zodat ook jij straks een online kosmopoliet bent!

Studio Schurk ontwerpt en bouwt WordPress websites op maat. De WordPress websites zijn veilig en betrouwbaar maar vooral passend en op maat voor jouw bedrijf en de boodschap die jij wil communiceren.

Onze WordPress websites zijn zelf bij te houden, maar Studio Schurk kan ook zorgen voor betrouwbaar WordPress onderhoud en de backups van je website. Daarnaast is Studio Schurk specialist in SEO, ofwel Google optimalisatie, zodat klanten je website goed kunnen vinden! En om jouw online zichtbaarheid compleet te maken kunnen we je ook helpen met jouw social media marketing. We hebben verschillende pakketten voor website onderhoud, online marketing en SEO (Google optimalisatie) waardoor we je voor een mooie prijs op weg kunnen helpen. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en kun jij online shinen!