Wordpress onderhoud

80% van de websites die een content management systeem (CMS) gebruiken zijn WordPress websites. Dit is niet voor niks, WordPress is een goed systeem dat erg gebruiksvriendelijk is en makkelijk aan te passen aan een eigen stijl. Doordat zoveel websites op dit systeem gebaseerd zijn is het helaas een doel geworden voor hackers en andere kwaadwillenden. Opzich is dit niets om van te schrikken, zolang je de site maar goed beheert. Het is zo dat Wordress erg actief is in het uitbrengen van updates. Zodra er een veiligheidslek is gevonden wordt dat gedicht met een update. Het is dan natuurlijk van belang dat deze updates zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Waarom website onderhoud ?

Wordress is een content management systeem dat veel gebruikt wordt in website’s. Het is daarom ook een interessant systeem voor kwaadwillenden zoals bijvoorbeeld hackers. Gelukkig is WordPress erg actief is in het uitbrengen van updates. Zodra er door een gebruiker of ontwikkelaar een veiligheidslek is gevonden wordt dat gedicht met een update. Dit betekend dat er geen misbruik meer kan worden gemaakt van de kwetsbaarheid in de website. Het is dan natuurlijk wel van belang dat deze updates zo snel mogelijk worden uitgevoerd, zodat je website weer helemaal veilig is. Daarnaast is het prettig om een regelmatige backup te hebben van je website. Je hebt hard aan de website gewerkt, of geïnvesteerd in de ontwikkeling ervan, en wil niet dat je de website dan kwijt raakt. Met een backup kun je de website altijd weer herstellen, mocht er iets mis gaan. Met WordPress Website onderhoud van Studio Schurk weet je zeker dat je website altijd up-to-date is, er altijd een goede en recente backup aanwezig is, en je bij problemen met je website een duidelijk aanspreekpunt hebt.

Je kunt ons natuurlijk ook contacten over het bouwen van een WordPress website!

Wat zijn de kosten van WordPress onderhoud ?

Er zijn diverse soorten onderhoud aan je WordPress website mogelijk. Zo kun je wekelijks website onderhoud laten doen, of bijvoorbeeld maandelijks. Dit is afhankelijk van hoe vaak je je website update, hoe regelmatig je nieuwe content post en of je bijvoorbeeld ook afhankelijk bent van je website voor een webshop. De kosten van website onderhoud zijn dus afhankelijk van je wensen. Het is voor een persoonlijke blog minder erg als je even uit de lucht bent, dan voor bijvoorbeeld een grote bedrijfswebsite of een school. We zetten een aantal basis kosten van website onderhoud hieronder voor je op een rijtje, dit zijn in onze ervaring veel gekozen opties om mee te beginnen. Mocht je vragen hebben,  graag een persoonlijk aanbod willen ontvangen of eens over de mogelijkheden willen praten kun je altijd contact met ons opnemen voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

 • Website onderhoudspakket Kruimeldief
 • Werkzaamheden:
  – Updates van WordPress CMS
  – Updates van WordPress thema’s
  – Updates van WordPress plugins
  – Database opschonen
  – Maandelijkse website backup
  – Telefonische ondersteuning bij vragen
 • Website onderhoud per maand: € 50,00
 • Website onderhoudspakket Boefje
 • Werkzaamheden:
  – Updates van WordPress CMS
  – Updates van WordPress thema’s
  – Updates van WordPress plugins
  – Database opschonen
  – Maandelijkse website backup
  – Telefonische ondersteuning bij vragen
  – Basis Google optimalisatie • Website onderhoud per maand: € 100,00
 • Website onderhoudspakket Schurk
 • Werkzaamheden:
  – Updates van WordPress CMS
  – Updates van WordPress thema’s
  – Updates van WordPress plugins
  – Database opschonen
  – Maandelijkse website backup
  – Telefonische ondersteuning bij vragen
  – Uitgebreide Google optimalisatie
  – Social Media onderhoud
  – Online marketing
 • Prijs op aanvraag, afhankelijk van uw wensen. Al mogelijk vanaf € 250,00

Google optimalisatie (SEO) / online marketing .

Google optimalisatie (SEO) van je website

SEO is de afkorting van “search engine optimization”, ofwel het optimaliseren van je website voor zoekmachines zoals Google en Bing. Dit betekent dat je website hoger in de zoekresultaten van Google te zien is, op de juiste zoektermen. Het gaat er dus om dat je niet alleen op je bedrijfsnaam, maar ook op je diensten goed goed gevonden kunt worden. Een goed geoptimaliseerde website heeft te maken met diverse aspecten, waaronder teksten, links, het optimaliseren van plaatjes en een heel aantal technische verbeteringen aan de website waardoor Google de website hoger in de zoekresultaten zal plaatsen.

Online marketing/social media

Een belangrijk onderdeel van online marketing is, naast de zoekmachine optimalisatie van je website, social media marketing. Je kunt natuurlijk via je website gevonden worden door nieuwe klanten, maar de kans is groot dat je klanten zich op social media als Facebook, LinkedIn, Instagram etc. bevinden.  Je kunt meer klanten bereiken als je social media kanalen er flitsend uit zien, de posts regelmatig en leuk zijn en je publiek aanspreken. Studio Schurk kan je helpen met je online marketing en social media strategie.

Neem contact op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvend gesprek.