Infographic over de technologie van de laadpalen voor elektrisch rijden.

Infographic laadpalen elektrisch rijden

Infographic

Klant: Eleqtron
Eindproduct: Gedrukte infographic (handout), presentatie in Powerpoint

Project informatie

Voor een belangrijke pitch voor de gemeente Rotterdam moest er een presentatie gemaakt worden. De presentatie mag maximaal 4 slides bevatten en 3 minuten duren. Om de kijk van Eleqtron op elektrisch rijden duidelijk inzichtelijk te maken kwam Eleqtron bij Studio Schurk. De vraag was in eerste instantie het maken van illustraties, maar wij hebben geadviseerd om de illustraties uit te bereiden naar infographics. Door het gebruik van infographics is het mogelijk om complexe informatie op een leuke, duidelijke manier inzichtelijk te maken. We hebben ervoor gekozen om per plaat een infographic te ontwikkelen zodat de cijfers het publiek in de zaal snel kunnen overtuigen. Deze ondersteunen het concept en hoeven zo niet allemaal in de presentatie verteld te worden.

We kunnen helaas niet alle infographics op onze website delen, dit vanwege de gevoelige inhoud. De vier infographics geven een duidelijk beeld van het concept dat Eleqtron wilde overbrengen.

Op de presentatie zijn erg goede reacties gekomen vanuit de zaal, ook de klant was erg tevreden met de overtuigende illustraties en infographics.

Bekijk het project op de website van Eleqtron.