Studio Schurk.

Studio Schurk is een creatieve illustratie- en animatie studio, opgericht door Miriam Knijff en Wendy van Veen. De twee – toen nog schurkjes in de dop – ontmoetten elkaar per toeval bij een concert. Al snel bleek dat ze één gezamenlijk doel hadden: de wereld veroveren met hun skills. Miriam en Wendy besloten hun liefde voor het web, illustraties en animaties samen te voegen. Als een team deden ze ervaring op bij meerdere ontwerp- en internetbureaus. In 2011 maakten ze de grote sprong en hebben ze samen Studio Schurk opgericht.

Studio Schurk werkt voor lokale & regionale overheden en opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, retail, MKB, kunst- & cultuur en non-profit sector. 

Studio Schurk beschikt over een uitgebreid netwerk van ontwerpers, websitebouwers, tekstschrijvers, fotografen en overige off- en online specialisten.

Wendy is Studio Schurks Super Illustrator. Ze creëert iconische illustraties en kloeke karakters die de wereld verblijden. Wendy illustreert graag lesmateriaal, verhalen en andere publicaties. Ook zet ze haar superkracht in voor het maken van infographics en is ze altijd te porren voor live tekenen tijdens evenementen.

Miriam is Studio Schurks Super Animator. Ze brengt werelden tot leven in adembenemende animaties.  Verder maakt Miriam wonderschone websites en gebruikt ze haar superkracht voor social media & online marketing.

Het hoofdkwartier van Studio Schurk zit in Tim’s limonade fabriek, aan de Rotte in Rotterdam.

In 2019 is Studio Schurk ook gestart met een leuke webshop die de liefde voor creativiteit laat zien; SchurkStore.
SchurkStore verkoopt mooie geboorteposters op maat, leuke kaarten en andere creatieve producten.