De koning

HeyU! is een online applicatie van Heijmans Utiliteit die werkt via Whatsapp. Alle medewerkers zijn aangesloten en blijven zo op een leuke snelle manier op de hoogte van Heijmans. Met deze innovatieve en snelle manier van communiceren kan Heijmans interne medewerkers op de hoogte houden van projecten, ontwikkelingen binnen het bedrijf en leuke highlights.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

De klantvraag was de ontwikkeling van een beeldmerk met de naam HeyU!
Hierbij moet duidelijk zijn dat dit om communicatie op een mobiele applicatie gaat. Het beeldmerk moet in de stijl van Heijmans blijven maar wel een eigen identiteit binnen deze huisstijl krijgen. Het beeldmerk moet bruikbaar zijn als profielfoto, maar ook als merkje over de vlogs geplaatst kunnen worden die op HeyU! gedeeld gaan worden.

De buit

We hebben een beeldmerk ontwikkeld binnen de huisstijl van Heijmans. Daarnaast is er van dit beeldmerk een wit logo afgeleid dat kan dienen als laag over foto’s en video’s. Studio Schurk werkt regelmatig mee aan content voor HeyU! door het monteren van video’s, vlogs en het maken van grafische uitingen voor in de app.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk