Social media marketing

Spreek jouw doelgroep aan op de diverse social media kanalen. Bouw aan een sterk merk, niet met klanten maar met fans!

Socialmedia marketing / online marketing .

Wat is social media marketing

Social media marketing is het bouwen van je merk op de social media kanalen. Je maakt met social media marketing contact met je doelgroep. Dit stimuleert bezoekers bijvoorbeeld om naar je website te gaan en verhoogt je (online) verkoop. De content die je plaatst moet aansluiten bij je doelgroep. Zorg dat je luistert naar je doelgroep (dus niet alleen zenden maar vooral ook ontvangen) en regelmatig een analyse maakt van de resultaten van je strategie. Het doel is om mensen (potentiële) klanten fan te maken van jouw merk!

De belangrijkste social media kanalen (op dit moment) zijn Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube en Snapchat. Sommige kanalen kunnen echter helemaal niet passen bij jouw doelgroep, en daarom niet zomaar onderdeel uitmaken van jouw social media strategie.

Jouw social media marketing

Elk merk is anders, de doelgroep is verschillend, de platformen waarop de doelgroep bereikbaar is is anders en de aanspreekvormen zijn anders. We spreken jou dus graag over jouw bedrijf en jouw doelen. Aan de hand daarvan maken we een plan; we onderzoeken daarin je doelgroep en de social media platformen waar marketing voor jouw bedrijf nuttig is. We beschrijven in dit plan ook het concept voor jouw uitingen. We maken van te voren voorbeelden van de content die we voor je social media kanalen voor ogen hebben. Tijdens het traject van jouw social media marketing houden we in korte lijnen contact met elkaar. Je kunt altijd vragen stellen, en wij sturen je regelmatig de voorbeelden van de posts die we voor je hebben gemaakt.

We hebben diverse pakketten voor social media marketing, waarbij we altijd rekening kunnen houden met jouw budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

© Copyright 2019 - Studio Schurk