Bedrijfs- animatie

Bedrijfsanimatie

Het is voor veel bedrijven lastig in een minuut uit te leggen wie ze zijn en wat ze doen en bij diverse functies is het onduidelijk wat de persoon precies doet. Door je bedrijf, bedrijfsproces of studie te vatten in een bedrijfsanimatie is complex simpel geworden.

In een bedrijfsanimatie of bedrijfsfilm presenteer je in korte tijd je bedrijf, organisatie of je boodschap. Helder en vlot, zodat je verhaal goed blijft hangen bij je publiek. De animatie kan bewegende filmopnames bevatten maar ook getekend beeld of een combinatie. De animatie kan je gebruiken op je site, in een presentatie of op social media kanalen.

 

 

Waarom een animatie voor jouw bedrijf?

Bedrijfsanimaties zijn zeer effectief en daarom voor veel bedrijven een belangrijke tool als onderdeel van hun marketingstrategie. Bedrijfsanimaties zijn inzetbaar voor alle soorten bedrijven; van IT bedrijven tot stichtingen. Je doelgroep leert je bedrijf zo in een minuut kennen en je kunt de animatie video op vele manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfsanimatie op je website, intranet, social media, schermen maar bijvoorbeeld ook op beurzen en om mee te sturen met je offertes. Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag voor een animatie bij een aanbesteding.

Een geanimeerde bedrijfsvideo kan echt het speelse element toevoegen in de marketingmix van je merk of bedrijf. Je kunt verschillende characters en settings gebruiken om je concept in de animatie tot leven te wekken. Je kunt in een animatie werkelijk alles laten zien; wat niet bestaat of niet (makkelijk) gefilmd kan worden, kan wel geillustreerd worden.

Bedrijfsanimatie is een kosten efficient alternatief voor een gefilmde bedrijfsvideo. Een bedrijfsvideo lijkt misschien niet heel duur, maar er komen veel extra kosten bij zoals de inzet van personeel of  professionele acteurs, gebruik van de locatie, het regelen van logistiek enz.