klant is koning

de koning

De Gitaaracademie is een begrip op het gebied van gitaarles in Rotterdam. Ze geven les in alle soorten gitaar en genres. Alle docenten spelen zelf actief gitaar en geven optredens in binnen- en buitenland.

het Dilemma

De Gitaaracademie is 10 jaar geleden gestart, en dat moet natuurlijk feestelijk gevierd worden. De avond van de gitaar is georganiseerd maar moet op een leuke flitsende manier bekend gemaakt worden bij het grote publiek. De vraag die bij Studio Schurk werd neergelegd is een mooie illustratiestijl voor het evenement. Voorwaarden aan de illustratie zijn dat de stijl feestelijk moet zijn, maar wel passen binnen de huisstijl van de klant. De illustratiestijl moet in elk geval terugkomen op opvallende posters en flyers om het 10 jaar evenement te promoten. Daarnaast moeten de illustraties uiteraard ook online terug komen op de website en in de social media marketing.

klantvraag

de ontwerp opdracht

de buit

We hebben de illustratiestijl voor dit evenement gemaakt in de huisstijl kleuren van de klant. De illustratiestijl bevat “feest” en de gitaar en is opgedeeld in twee posters/flyers. De illustratie van de gitaar loopt over 2 flyers en posters. We hebben ervoor gekozen om de informatie tactisch te verdelen zodat beide producten wel individueel verspreid kunnen worden. Het project bevat illustraties van verschillende soorten gitaren zodat de diverse muziekstijlen die worden onderwezen naar voren komen.

Zelf op zoek naar een illustratiestijl voor je evenement? Mail ons gerust!

© Copyright 2019 - Studio Schurk