klant is koning

de koning

Dierenambulance Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren.

Je kunt hierbij denken aan het vervoeren van zieke of gewonde dieren, met- of zonder eigenaar, naar de dierenarts of een opvang, het ophalen van overleden (huis)dieren op straat, het verzorgen van o.a. crematie of vervoer naar laatste rustplaats van overleden huisdieren, samenwerken met verschillende overheidsdiensten zoals politie, brandweer en Rijkswaterstaat, i.o.v. deurwaarders, GGD en L.I.D. vervoeren van dieren naar (tijdelijke) opvang en het geven van informatie en advies.

Het werk op de meldkamer en ambulance wordt voor maar liefst 85% door vrijwilligers uitgevoerd! Mensen die zich geheel belangeloos en vaak naast een eigen druk privéleven toch ook nog inzetten voor dier en mens.

het Dilemma

Via platform ‘de nieuwe gevers‘ kwamen we in contact met de dierenambulance. Zij waren op zoek naar vrijwilligers om hun jaarverslag te animeren zodat ze inzichtelijk konden maken wat het goede werk is dat zij doen, en zodat zij donateurs konden werven. De dierenambulance is voor het grootste gedeelte afhankelijk van donaties, en geld is dan ook hard nodig. Wil jij een donatie doen? Klik dan hier: Doneren aan de dierenambulance

Studio Schurk doneerde deze animatie om de Dierenambulance Amsterdam te helpen bij hun geweldige werk!

klantvraag
de ontwerp opdracht

de buit

Een mooie kleurrijke jaarverslag animatie en bedrijfsanimatie in 1, die in een minuut duidelijk maakt wie de Dierenambulance is, welke werkwijze zij hebben en waar het geld voor nodig is. De animatie is veel gedeeld op social media, en was een groot succes onder de leden en vrijwilligers!

Bekijk de animatie van het jaarverslag

© Copyright 2019 - Studio Schurk