poppetje animatie

Animatie laten maken.

Vertel je verhaal met een misdadig goede animatie! Met een animatie breng je jouw boodschap op een leuke manier duidelijk over aan je doelgroep. Een animatie maakt een complex verhaal inzichtelijk. Dankzij onze snelle maatschappij hebben mensen de concentratie boog van een goudvis. Dit betekent dat de gemiddelde mens binnen enkele seconden een website weg klikt als er niet direct interessante informatie op de pagina lijkt te staan. Hoe anders is dat met animatie; je bezoekers blijven hangen! Uit onderzoek blijkt zelfs dat marketeers die animatie inzetten voor hun marketing een 49% snelle groei ervaren. Studio Schurk denkt graag mee over de mogelijkheden van animatie voor jouw boodschap. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Studio Schurk ~ misdadig goeie animaties!

 

Hoe werkt het maken van een animatie?

In een vrijblijvend gesprek gaan we op zoek naar je doelstellingen, het verhaal dat je wil vertellen, de illustratiestijl die je leuk vind en de doelgroep voor je boodschap. We nemen de animatie met je door en bepalen een deadline en budget. Je krijgt van ons een offerte op maat met een vaste projectprijs.

Wat kost een animatie?

Wat kost het maken van een animatie? Helaas is deze vraag niet zo makkelijk te beantwoorden, elke animatie is natuurlijk anders. De kosten van een animatie worden onder andere bepaald door:

  • de lengte van de animatie
  • de complexiteit van de tekenstijl
  • de complexiteit van de animatiestijl
  • basic of advanced animatie
  • tekst, voice over
  • het aantal correctierondes

Kortom, het is erg lastig om een richtprijs te geven voor een animatie. Studio Schurk werkt met basic en advanced animatiestijlen en kunnen op die manier wel inschatten welke soort animatie geschikt is voor jouw verhaal. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

 

animatie poppetje

Voor meer informatie over het maken van een animatie, bedrijfsfilm of uitleg animatie:

Neem contact op
© Copyright 2019 - Studio Schurk