De koning

Eleqtron is een bedrijf in de ontwikkeling van de elektrotechnische, stekerbare installatie. Door stekerbare installaties in nieuwbouw of bestaande bouw kan er veel bespaard worden op tijd en kosten. Eleqtron is een innovatief bedrijf dat oplossingen op maat bied. De werkwijze van Eleqtron kenmerkt zich door snelheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

Een elektrische installatie kan, in plaats van aanleg van buizen met draden, contactdozen en vaste lasverbindingen, flexibel worden aangelegd. Dit gebeurd door te werken met stekerverbindingen die worden gekoppeld. Dit bespaard veel tijd en geld en voorkomt fouten bij installatie. Het concept is nog niet heel bekend maar heeft vele voordelen. Om dit kort en krachtig aan de klant uit te leggen is er een animatie ontwikkeld voor Eleqtron: Eleqtron in 1 minuut. In de animatie wordt Eleqtron als bedrijf voorgesteld en het stekerbare concept uitgelegd.

De buit

De animatie legt in 1 minuut uit wat Eleqtron kan betekenen voor de klant, en wat de voordelen zijn van stekerbaar installeren. Door deze animatie kunnen nieuwe klanten sneller over de streep worden getrokken. De animatie wordt gebruikt als link in e-mail footers, op de website en op social media. Daarnaast gaat de animatie regelmatig mee met offertes en naar beurzen.

Studio Schurk heeft inmiddels een tweede animatie voor Eleqtron ontwikkeld. De animatie “prefab oplossingen voor hotels” is een uitgewerkte case waarin de voordelen van stekerbaar installeren in de praktijk inzichtelijk gemaakt is. Deze animatie wordt meegestuurd naar klanten die specifiek te maken hebben met de installatie van hotels.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk