De koning

Boxes is een innovatief warenhuis met een grote collectie grappige en inspirerende producten, gadgets en cadeautjes. De winkel is gevestigd in Bergen op Zoom. Boxes wil fun in winkelen brengen. Dit doen zij met een assortiment dat o.a. bestaat uit feestartikelen, grappig servies, waterpistolen, roze flamingo’s en veel meer. Alle producten zijn opgesteld in kartonnen dozen, zelfs de toonbank is gemaakt van karton.

klant is koning
klantvraag

Het dilemma

De winkel Boxes had nog geen duidelijke uitstraling. Er was een logo waar de klant niet tevreden mee was. Alle producten zijn opgesteld in kartonnen dozen, zelfs de toonbank is gemaakt van karton. De prijzen zijn zo laag dat de slogan “the real steal” gebruikt werd. De klant was op zoek naar een leuke character voor op de winkelruit zodat klanten direct verrast worden als ze de winkel zien.

de buit

De character prijkt inmiddels op de winkelruit en wordt gebruikt voor diverse uitingen, zowel binnen als buiten de winkel. bij het character design hebben we rekening gehouden met de uitstraling van de winkel (veel karton). We wilden ook de slogan “the real steal” laten terug komen in het ontwerp van de character. De uitkomst is dan ook een vrolijk character, gemaakt van karton met een maskertje. Als een echte schurk!

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk