De koning

Ontwikkelingen als Internet of Things, Big Data en het gebruik van sensoren zijn niet meer weg te denken uit de snel veranderende maatschappij. BeSense combineert deze trends om door middel van sensoren gebouwen slimmer, gezonder en schoner te beheren! Sensoren in het gebouw meten de bezetting én de kwaliteit van de lucht. BeSense is een product van Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

BeSense bied een app voor schoonmakers van gebouwen, waarmee zij sneller en efficiënter kunnen werken. De app laat zien welke ruimtes schoon zijn, extra aandacht nodig hebben, en wat de meest effectieve route is. Voor deze app moest een handleiding ontwikkeld worden welke bij de iPad in de hoes kan.

De buit

We hebben een infographic handleiding gemaakt waarin alle stappen van de app doorlopen worden. De handleiding is geprint op iPad formaat zodat de infographic gemakkelijk gelezen kan worden zonder kwijt te raken. Het vervolg is een hand-out van deze handleiding zodat deze ook uitgedeeld kan worden aan schoonmakers of op beurzen.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk