De koning

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

klant is koning
klantvraag

het Dilemma

Circulair bouwen heeft als focus het hergebruik van materialen, deelproducten en grondstoffen. Heijmans is altijd bezig met innovatie en het behoud van natuur en millieu dus circulair bouwen is voor Heijmans een belangrijk speerpunt. Het circulair bouwen staat nog wel in de kinderschoenen en het is daarom van belang om zoveel mogelijk kennis te delen met collega’s op de werkvloer.

de buit

Studio Schurk maakte het ontwerp en de illustraties voor een infographic achtige flyer. In de illustratie in de kop van de  infographic laten we zien hoe het circulair bouwen werkt. Vervolgens hebben we de informatie uitgesplitst in 10 leerpunten over het thema. Hierdoor is het leuk voor collega’s om de informatie uit de infographic tot zich te nemen.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk