klant is koning

de koning

Eleqtron is een bedrijf in de ontwikkeling van de elektrotechnische, stekerbare installatie. Door stekerbare installaties in nieuwbouw of bestaande bouw kan er veel bespaard worden op tijd en kosten. Eleqtron is een innovatief bedrijf dat oplossingen op maat bied. De werkwijze van Eleqtron kenmerkt zich door snelheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Eerder maakten wij voor Eleqtron al een bedrijfsanimatie.

het Dilemma

Voor een belangrijke pitch voor de gemeente Rotterdam moest er een presentatie gemaakt worden. De presentatie mag maximaal 4 slides bevatten en 3 minuten duren. Om de kijk van Eleqtron op elektrisch rijden duidelijk inzichtelijk te maken kwam Eleqtron bij Studio Schurk. De vraag was in eerste instantie het maken van illustraties, maar wij hebben geadviseerd om de illustraties uit te bereiden naar infographics. Door het gebruik van infographics is het mogelijk om complexe informatie op een leuke, duidelijke manier inzichtelijk te maken. We hebben ervoor gekozen om per plaat een infographic te ontwikkelen zodat de cijfers het publiek in de zaal snel kunnen overtuigen. Deze ondersteunen het concept en hoeven zo niet allemaal in de presentatie verteld te worden.

klantvraag
de ontwerp opdracht

de buit

We kunnen helaas niet alle infographics op onze website delen, dit vanwege de gevoelige inhoud. De vier infographics geven een duidelijk beeld van het concept dat Eleqtron wilde overbrengen. We hebben infographics gemaakt over de samenwerkende leveranciers: deze maakt de locaties en de bijdrage in de samenwerking inzichtelijk. De volgende slide gaat over de problemen die o.a. VVE’s en verhuurders hebben met elektrisch rijden. Het is lastig om genoeg voorstanders te krijgen voor de aanleg van elektrische laadpalen. De volgende slides gaan over het concept en de sterke punten van deze manier van het aanleggen van elektrische laadpalen. Op de presentatie zijn erg goede reacties gekomen vanuit de zaal, ook de klant was erg tevreden met de overtuigende illustraties en infographics.

Bekijk het project op de website van Eleqtron

© Copyright 2019 - Studio Schurk