De koning

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

klant is koning
klantvraag

het Dilemma

De bouwbeurs ‘Building Holland’ is een 3-daags evenement voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats in de RAI Amsterdam. Daar komen 15.000 bezoekers en 230 standhouders samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Daar is natuurlijk een opvallende, mooi vormgeven beursstand voor nodig.

de buit

Studio Schurk maakte het ontwerp voor de beursstand. In deze beursstand hebben we de projecten van Heijmans op een innovatieve manier laten terug komen. We hebben tekeningen gemaakt van diverse bouwprojecten van Heijmans zoals de Rabobank toren, de Baron uit de Efteling en One. Hierdoor spreekt de beursstand de bezoekers aan en geeft het een goed beeld van de veelzijdigheid van Heijmans en de contouren die zij hebben gebouwd.

Bij het ontwerp voor de beurs hebben we ook een interactieve wand van 12 meter ontworpen met schermen, VR-brillen en joysticks. We maakten ook diverse andere uitingen zoals bierviltjes en de animatie voor in de interactieve beurswand.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk