De koning

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

klant is koning
klantvraag

het Dilemma

De bouwbeurs ‘Building Holland’ is een 3-daags evenement voor de bouw- en vastgoed sector. Kennis delen is een belangrijke pijler op de beurs. Zo zijn er kennissessies en kunnen bezoekers langskomen op de beursstand. Om de informatie op een leuke manier duidelijk te maken ontwikkelden wij een interactieve infographic wand waar de bezoekers langs konden lopen om zo het hele verhaal letterlijk en figuurlijk te volgen. In de interactieve wand op de beurs draaiden ook animaties om het verhaal nog extra te ondersteunen. De animatie is in dezelfde stijl ontwikkeld als het complete ontwerp van de beurswand.

de buit

Studio Schurk maakte het ontwerp voor de interactieve wand van 12 meter in een infographic stijl. We hebben de informatie geordend om er zo een duidelijk verhaal in te krijgen, de illustraties bij de teksten gemaakt en deze samen gebracht in het ontwerp. De interactieve wand bevat schermen, VR-brillen en joysticks. Op de interactieve wand hebben we geprobeerd om de bezoeker op een leuke manier een kijkje in de toekomst te geven.

We maakten ook diverse andere uitingen zoals de beursstand en de animatie voor in de videoschermen van de interactieve beurswand.

de ontwerp opdracht
© Copyright 2019 - Studio Schurk