De koning

Postmen is een bekende Nederlandse hip-hop reggaeformatie die diverse grote hits heeft gescoord. Met hun mix van reggae en hiphop speelden ze van 1998 tot 2003 op veel Europese podia en verkregen ze talrijke Nederlandse muziekprijzen. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis (Remon Stotijn) de drijvende kracht achter de groep. Samen met zanger/rapper Shyrock (Michael Parkinson) en drummer/dj G-Boah (Gus Bear) vormt hij de harde kern van Postmen, die zowel in de studio als op het podium wordt aangevuld met livemuzikanten.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

De band is uit elkaar gegaan en frontman Remon is bezig met een comeback waarvoor de online presentatie moet staan als een huis. De website voor Postmen moest een duidelijke uitstraling en feeling hebben die passend is bij de band. Omdat het hier om een muzikale website gaat hebben we ervoor gekozen om op de achtergrond fullscreen video in te laden die een combinatie van beelden bevat met o.a. optredens, studio opnames en natuurlijk muziek! De website heeft een geanimeerd menu en de pagina’s worden als een losse laag over de video achtergrond geladen.

De buit

Voor de Nederlandse hiphop formatie Postmen heeft Studio Schurk de WordPress website ontwikkeld. De website heeft de uitstraling die past bij Postmen en krijgt goede reacties. In 2018 gaan we beginnen met de online marketing zodat alle online kanalen klaar zijn voor de comeback van Postmen en de promotie van nieuw materiaal. Momenteel werken we aan een socialmediastrategie waarin we de spanning willen opbouwen naar het nieuwe album. Hierbij denken we ook aan teasers van nieuwe tracks, social media wedstrijden en exclusieve (akoestische) tracks voor de socialmediavolgers.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk