De koning

Erva is een Turks restaurant, het biedt een mix van de traditionele en moderne keuken. Dineren in een ontspannen sfeer met goede keuken. Alles is in het werk gesteld om de beste kwaliteit te bieden. Je kunt er genieten van de authentieke turkse ervaring: van slow-coffee tot cold brew, van köfte tot pizza. En natuurlijk kun je als afsluiting genieten van een shisha.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

Erva cafè restaurant in Amsterdam kwam bij Studio Schurk voor een website bij de start van het restaurant. De website moest een uitgebreid menu bevatten, een online reserveringssysteem en mooie foto’s van het restaurant. Daarnaast moest de website goed vindbaar worden in Google zodat iedereen weet dat de Shisha lounge te vinden is in het restaurant.

De buit

De website bevat de uitgebreide de menukaart met fotos van de gerechten, foto’s van het restaurant binnen en buiten en een online reserveringssysteem waar klanten via de website een tafel kunnen kiezen en reserveren. De google vindbaarheid is vergroot en in 2018 gaan wij werken aan het goed opzetten van de social media kanalen. Als alle kanalen goed zijn opgezet gaan we twee keer per week mooie aansprekende content maken.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk