De koning

50 ontwerpers uit 6 verschillende landen deden mee aan de wedstrijd voor het goede doel, waarbij een T-shirt moest worden ontworpen met kindertekeningen uit Indonesië die zijn verzameld door Face This. Wendy van Veen ontwierp het beste mannen T-shirt.

WeTransfer onthult de winnende T-shirt ontwerpen via een Wetransfer wallpaper en was als jurylid ook bij de contest betrokken. De overige juryleden waren Kate Gibb en Marguerite Sauvage, die voor onder anderen The Chemical Brothers en Yves Saint Laurent werken. Zij maakten ieder ook een T-shirt.

klant is koning

de ontwerp opdracht

De buit

De winnende T-shirts zijn de komende drie weken te zien op een wallpaper van We Transfer. Gebruikers van de up- en downloadwebsite zullen de wallpaper regelmatig voorbij zien komen.

De tekeningen voor deze wedstrijd werden gemaakt door kinderen uit een gemeenschapscentrum in het Indonesische Bogor. Met de inkomsten uit een eerdere Face This T-shirt collectie werd het pand waar het centrum zich in bevindt gekocht. De opbrengsten van de nieuwe shirts worden gebruikt om de renovatie van het gebouw te financieren.

Lees hier het artikel op nu.nl

Steun dit goede doel en koop een face this shirt facethis.nl

© Copyright 2019 - Studio Schurk