De koning

Bureau AAP is een architectenbureau in Rotterdam dat ontwerpt in een eigentijdse moderne stijl. Met aandacht voor veel licht, lucht en ruimte. Het bureau is gericht op duurzaam bouwen en wonen.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

De website die bureau AAP had was wat betreft ontwerp nog wel even mee gekund. De techniek kon echter wel een update gebruiken. De WordPress website die er was voldeed niet aan de wensen en de Google optimalisatie en page speed waren niet optimaal. Na wat gesprekken over Google vindbaarheid, SEO en snelheid van de website is in overleg besloten de website opnieuw vanuit de klant te ontwerpen en te bouwen.

De buit

De WordPress website is compleet vernieuwd. Het nieuwe design voldoet aan de nieuwe trends en het geheel oogt fris. Aan de Google vindbaarheid is flink gewerkt. Er is bij relevante zoekwoorden goed nagedacht vanuit de gebruiker om zo de juiste zoekwoorden te vinden. De website is vele malen sneller in het laden dan de oude website. Dit is niet alleen prettig voor de bezoekers van de website, een pagespeed optimalisatie zal de ranking in Google verbeteren. Na enkele maanden is de website beter vindbaar op Google en zijn er meer relevante zoekwoorden toegevoegd dan in de vorige website het geval was.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk