klant is koning

de koning

🔥There’s a new store in town!

SchurkStore is, zoals de naam wel een beetje doet vermoeden, een project van Studio Schurk. We hebben met SchurkStore een webshop opgezet waarbij we de dingen maken die wij zelf leuk vinden! Bij SchurkStore kun je diverse producten bestellen: wenskaarten, posters, groeimeters etc.

het Dilemma

We wilden een aantrekkelijke leuke webwinkel maken. Een webwinkel waar je vrolijk van wordt, net zoals de producten die wij verkopen in de winkel. We wilden er voor zorgen dat de webshop gebruiksvriendelijk is en dat het bestel proces super makkelijk is.

klantvraag

de ontwerp opdracht

de buit

We hebben de webshop gebouwd in WordPress in combinatie met WooCommerce. Hierdoor hebben we een mooie, goed werkende webshop kunnen realiseren. De webshop is ingedeeld in diverse categorieën waardoor klanten producten snel kunnen vinden. We hebben ook nagedacht over het marketing proces dat bij een webwinkel komt kijken. Zo hebben we Mailchimp koppelingen gemaakt en zijn er kortingscodes te verkrijgen bij inschrijven van de nieuwsbrief. We hebben natuurlijk ook de bijbehorende social media kanalen gemaakt.

Bekijk de webshop hier! 

© Copyright 2019 - Studio Schurk