klant is koning

de koning

Bij  de tweedehands kleding winkel Olive Oyl’s Rusty Zipper kun je prachtige tweedehands vintage dames- en kinderkleding kopen in de gezellige winkel in Leiden.

Je vindt er kleding, schoenen, tassen en sieraden. “Olive Oyl’s Rusty Zipper” is de leukste, vrolijkste en bekendste 2e Hands kleding winkel van Leiden en omgeving. De stijl van de winkel is uitgesproken met veel retro en natuurlijk Olijfje!

het Dilemma

De site van Olive Oyl’s Rusty Zipper was al een tijdje uit de lucht en daar moest natuurlijk iets nieuws voor komen. Het was voor de eigenaren een behoorlijke zoektocht naar een stijl die paste bij de uitgesproken, vrolijke cartoony stijl van de winkel. Daar is Studio Schurk natuurlijk perfect voor!

klantvraag
de ontwerp opdracht

de buit

We zijn begonnen om de foutieve website te verwijderen en een tijdelijke landingspage te maken zodat klanten weer een normale pagina zichtbaar kregen. Daarna zijn we met felgekleurde blokken gaan werken en hebben we vrolijke illustraties gemaakt. Met deze illustraties hebben we gif animaties ontwikkeld voor in de headers. Het is een knallende, vrolijke en vooral unieke site geworden die helemaal past bij de winkel!

Bekijk de website

© Copyright 2019 - Studio Schurk