De koning

Oktje Lambermont is violiste. Ze geeft met veel passie vioolles aan vooral kinderen. Of het kind voor het eerst een viool speelt of al uitkijkt naar het conservatorium, bij vioolschool Oktje Lambermont staan een persoonlijke en op maat gesneden lesaanpak centraal. Ook volwassenen en herintreders kunnen lessen volgen bij de vioolschool. Naast het geven van vioolles is Oktje actief in diverse orkesten en stijkkwartetten.

klant is koning

klantvraag

Het dilemma

De website van de vioolschool was flink verouderd. Dit was te zien in het ontwerp, maar vooral ook in de techniek. De website was niet responsive en zeker niet klaar voor mobiele bezoekers. Omdat dit zeer slecht is voor de SEO (Google vindbaarheid) is besloten een nieuwe website te ontwikkelen met de modernste technieken.

De buit

Er is een WordPress website ontwikkeld met een moderne uitstraling. De website voldoet aan de nieuwe technische eisen, is responsive en heeft een mobiele versie. Dankzij de vernieuwde website is de postitie in Google gestegen. Doordat de website op WordPress draait kan de klant zelf nieuwe items op de website plaatsen. Studio Schurk zorgt voor het WordPress onderhoud: regelmatig goede backups en het up to date houden van WordPress en de gebruikte plugins.

de ontwerp opdracht

© Copyright 2019 - Studio Schurk