klant is koning

de koning

Scholen Combinatie Zoetermeer bestaat uit verschillende scholen die samen onder 1 koepel organisatie vallen. De scholen gaan van praktijk onderwijs tot mavo niveau.

het Dilemma

Een nieuwe scholen combinatie in Zoetermeer is in 2019 gestart en heeft een goede online uitstraling nodig. De website’s moeten uitstralen dat de scholen onder 1 koepel vallen, maar de scholen willen ook een eigen identiteit hebben en deze in de website kwijt kunnen.

klantvraag

de ontwerp opdracht

de buit

De websites die voor de scholen ontwikkeld zijn hebben we gebouwd in WordPress. We hebben bij het website ontwerp geluisterd naar de wensen van de verschillende scholen en deze gecombineerd tot 1 ontwerp voor alle scholen. In het website ontwerp is rekening gehouden met de eigen identiteit door middel van kleur en fotografie. Daarnaast hebben we per niveau gekeken wat het best aansluit op de gebruiker: het interaction design voor een praktijk school is anders dan voor een Mavo school. Natuurlijk hebben we extra gelet op de WordPress beveiliging, omdat onze ervaring uit het verleden is dat dat bij scholen van groot belang is. Daarnaast hebben we de website geoptimaliseerd voor Google. Kortom; WordPress websites waar de scholen weer jaren mee vooruit kunnen.

© Copyright 2019 - Studio Schurk